Λιγα λογια...

σχετικα με εμασ

Η εταιρεία NIRO TECHNOLOGY δημιουργήθηκε τον Αύγουστο του 2005 με πρωταρχική δραστηριότητα στον τομέα της πληροφορικής, προσφέροντας στους πελάτες της υψηλού επίπεδου προϊόντα και υπηρεσίες. Στην πορεία της μέχρι σήμερα η εταιρεία έχει εισάγει προϊόντα και λύσεις που σκοπό τους είναι να καλύψουν πλήρως τον τεχνολογικό τομέα των επιχειρήσεων που ξεπερνούν τα όρια της πληροφορικής, όπως θα εξερευνήσετε και μέσα από το δικτυακό μας τόπο.
  • Η εταιρεία μας σε συνεργασία με τους πιο καταξιωμένους κατασκευαστές της αγοράς (Dell, HP, Lexmark, Intel κ.α.) προσφέρει ειδικευμένες λύσεις στο τομέα της πληροφορικής επιλέγοντας τα κατάλληλα και πιο αξιόπιστα προϊόντα, τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κάθε πελάτη μας.
  • Η ασφάλεια και η πολυπλοκότητα ενός δικτύου είναι η καρδιά κάθε επιχείρησης η Niro Technology με την εμπειρία της και τους κατάλληλους τεχνικούς σχεδιάζει το δίκτυο σας έτσι ώστε να είναι λειτουργικό ταχύτατο και ευέλικτο στις αναπροσαρμογές και στις απαιτήσεις της κάθε φάσης στην οποία βρίσκεται η εταιρεία σας.
  • Η βάση για την σωστή διασύνδεση όλου του εξοπλισμού πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών εξαρτώνται από την σωστή καλωδίωση μέσα στο χώρο της επιχείρηση σας. Εμείς σας προσφέρουμε την δυνατότητα μέσα από τα κατάλληλα υλικά (Καλώδια χαλκού και οπτικών ινών) και τις γνώσεις μας να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε την απροβλημάτιστη δομημένη καλωδίωση που πρέπει να έχει μια μικρή ή μεγάλη επιχείρηση.
  • Η Niro Technology σε συνεργασία με την ΤΕΣΑΕ και τις εφαρμογές Pegasus οι οποίες καλύπτουν πλήρως το Εμπορικό Κύκλωμα της επιχείρησης σας ενώ ταυτόχρονα διαθέτουν μοναδικές δυνατότητες χωρίς επιπλέον κόστη. Με μια μεγάλη γκάμα προγραμμάτων που εξυπηρετούν κάθε λογής επιχειρηματική δραστηριότητα όπως Παροχής Υπηρεσιών, Εστιατόρια, Τουριστικά, Ξενοδοχεία, Parking, Κομμωτήρια κ.α..
  • Η επικοινωνία κάθε επιχείρησης είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια μιας επιχείρησης με πολύ μεγάλο κόστος για αυτή. Σε μας θα βρείτε λύσεις ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες που θα καταφέρουν να μειώσουν τα κόστη σας χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα της επικοινωνίας σας. Μέσα από όλες τις προηγμένες τεχνολογίες (VOIP, SIP, κ.α.) της εποχής θα βρείτε το καλύτερο συνεργάτη σας.
  • Οι ειδικευμένες web applications είναι καινοτόμες για κάθε επιχείρηση γιατί προσφέρουν μια εντελώς πρωτοποριακή εφαρμογή που είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας. Η Niro με τους εξειδικευμένους προγραμματιστές σχεδιάζει υλοποιεί κάθε έργο το οποίο θα σας λύσει τα προβλήματα που δημιουργούνται από τις έτοιμες εφαρμογές χωρίς περιορισμούς στην σχεδίαση και την πολυπλοκότητα τους.